Vilja, styrka , glädje och stolthet.

Såg dessa ord hos en Cliffton-ledare på fejan, och kände direkt, att det där köper jag!

Vilja, styrka , glädje och stolthet.

Smaka på dessa ord, alla poliser, och jämför dem med våra “engagerade, effektiva och tillgängliga”… Och vad känner ni? Jag känner mig i alla fall som en “slav”…

Skulle vilja skriva av mig en massa “skit” från dagens planeringsmöte, men gör inte det, eftersom jag vet att både chefer och lillchefer är “ur balans” nu när allt är så oklart inför den nya organisationen 2015 med tanke på deras egna tjänster.

Och vad gäller “orättvisa” löner, så hjälper det inte att sura och gnälla över det, utan göra rätt för den lön man har, eller byta jobb. Hur som helst ska man inte titta snett på kollegan som får några hundralappar mer, eftersom det är det som är tanken – att andan inte får bli för kär.

Men kärlek det måste finnas, för annars räddar man inte varandra ur svåra lägen!

Så, hur är det då med Northland och dess investerare? Det återstår att se… I dag hörde jag i alla fall det som sades vara den sista smällen, en sprängning som för första gången var riktad mot Kaunisvaara by, och inte mot mitt hem i Aareavaara.

Sen tror jag att jag har fått begynnande tinnitus… för i mitt vänsteröra hör jag sen en tid en flock renar på håll, gåendes med tjukor. Hm. Hm, hm.

http://www.karolinska.se/horsel_tinnitus

Impulserna jag får, säger mig att frälsaren kommer igen, och att folket då ska vara tacksamma – Halleljuja – Tacksamma, och ve den som då vågar sätta käppar i hjulet!… Tuff, tuff… Järnväg? Joint patrol…

Snurrigt värre, över allt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *