Svårstartad idag

Trött efter nattens jobb, och seg efter allt arbete, som känns både pannloben och handleden. Såna gånger tröttas jag ut även över framtidens alla möten och kurser, som jag planerade in igår, utöver ännu fler natthelger… Suck, och det långt kvar till semester!

Idag måste jag dock orka slå ner nya stolpar i permanentstängslet, och försöka riva upp mer av det tillfälliga stängslet, sätta ny höboll, och byta till vinterdäck både i min och mammas bil. Och i morgon hoppas jag att det beställda snörasskyddet har kommit, så att jag hinner få upp det innan snön kommer. Därutöver borde jag hinna köra bort alla sommarredskap, få in Nuffen osv…

Hm, och Markku skulle ha fått tillverka ett nytt brunnslock om han hade kommit som planerat, men nu blev det inte så, för han hade så mycket företagsgöromål själv att göra där i Pello. Bråda tider det här, snöskarven.

Nej, nu ska jag slänga i mig lite vitaminer och tugga magnesium, i hopp om att bli lite piggare och få kraft i lederna… om inte annat, så försöka lura kroppen till det.

En blandning mellan höst och vinter… med de två korparna väntandes… och tyst i bakgrunden, inga sprängningar eller muller från gruvan där baki berget…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *