Ikea-Markku på knä

Köpte ett hörnskåp till toan när jag var till Happis i veckan, och jag gör nog inte om det… för utan Markku hade det garanterat varit kvar i sin låda! Usch, jag behövde bara se alla delar, och det tråkiga instruktionshäftet, för att fly till diskbänken. Inte så kul det heller, suckade säkert 10-12 gånger medan jag stod där och vispade i vattnet.

Märkligt det här med personligheter och styrkor, för Markku har inte suckat en enda gång, och direkt han öppnade lådan var alla små delar i en bunke, och sen dök han ner i instruktionsboken, och är kvar där än… tyst, och metodisk. Och för honom är det hylla nummer två för idag… för direkt mamma hörde vad som var på gång när Markku kom, så nämnde hon att även hon har en hylla som borde sättas ihop.

Hm, det är inte lätt att vara “svärson” i det här huset. Ett hus där Markku dessutom är rädd ibland… för spöken! Han gillar nog inte att jag skriver det, men jag tycker att det är så kul, att jag gör det ändå. Sen gillar han heller inte fotot som han själv tagit på mig, den högst upp, när jag skulle visa hur svart jag är efter att jag sotat skorsten och täljstenskaminen – han tycker att även den är kuslig!

För att inte tala om skåpet som är på G… för när jag kikade förbi där i hallen, så sade han att han tycker att det ser ut som en barnkista… hm, hm, och det gjorde det faktiskt! Kusligt, IKEA.

https://www.youtube.com/watch?v=xeH844jrt8s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *