Banjul

Huvudstad i Gambia… Hm, varför ville häxan att jag skulle tänka på det nu? Hm, hm. Tänka och tänka. Det hjälper inte att tänka. Nej, och nu är jag för trött för att fantisera också, efter att ha betalt räkningar, kört traktor, samlat i hop grenar, och skottat grus. Sen har jag även kelat med tambaggen, som nu verkar ha lärt sig, när jag säger “det räcker nu”, att han då snällt ska bli kvar där han står, då jag vänder ryggen till och går… inte följa efter och försöka stångas!

Om ni vet någon som behöver fina baggar, så har jag flera. Den tama är svart med horn, sen har jag en gråbrun med rejäla bockhorn, och även en vit utan horn, mfl. Det är bara att höra av sig. Mig når man alltid via min hemsida, och kontakt.

Läste även en lapp härom dagen, att Aros Livs är till salu! En livsmedelsaffär i gruvmetropolen Kaunisvaara. Ingen köpare var på gång, men jag hoppas att det dyker upp intressenter som vill driva affären vidare. Kanske med ett fik/minirestaurang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *