Ska man säga upp sig?

Ett kryss och en namnunderskrift innan den 28 september, det skulle innebära att man blir utan jobb den 1 januari, när Polismyndigheten Norrbotten upphör, och Sverige kommer att ha endast en myndighet, “Polismyndigheten”. M a o, man blir uppsagd p g a arbetsbrist, om man inte är beredd att gå över till den nya myndigheten – vilket jag förstås är!

Däremot tror jag att det finns en liten skara ledning som skulle önska att jag satte ett kryss i rutan… eftersom jag inte ens blivit inbjuden att deltaga på avskedsceremonin för den gamla myndigheten. Hm, medan jag har haft älgjakts semester, så har man redovisat att jag inte svarat på inbjudan… som jag inte fått… men som nu är fixad – och även jag är varmt välkomnad av länspolismästarens kansli!

Slutet gott, allting gott, så brukar det ju heta, och vi får väl se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *