Kul med nyval

Eller? Vet inte om det blir det, men kanske, och då undrar jag mest över hur Moderaternas röstsedel ser ut, eftersom Reinfeldt lämnade spelplanen direkt efter förlusten. Dåliga domare? Nej, dåliga rådgivare.

Så är det med makten, det är ett förspel. Något som jag själv är ganska dålig på. Jag är mer av en förvaltare som tar striden när den kommer, och sen går jag vidare. Fast ensam.

Ja a, hur kunde det bli så rörigt efter valet? Inte alls roligt och stabilt för samhället egentligen. Så därför skulle ett nyval så fort som möjligt faktiskt vara den bästa lösningen, det skulle mobilisera folket och medborgarna att gå till valurnorna en gång till, och välja utifrån blocktänkandet, i stället för på Sverigedomokraterna. Det tror jag.

I övrigt hade jag ganska rätt om Northlands mastodontspränging härom dagen. Det var borrhål som säkert legat ett par månader, och sprängämnesmängden var hiskeliga 2 ton! Konstigt att hela huset inte flög upp i luften…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *