Vad nu, hösthormoner?

Hm, av ett glas rött, så blev jag pilsk och ville städa… så, i stället för att gå jaga, så har jag dammsugit och tvättat fönster sen i morse! Kors i taket… kan det vara sant att det var vinet? Hm, hm. Få se om jag alls kan hålla i en motorsåg i eftermiddag som det var tänkt. Vi ska försöka hinna få timmerkojan under tak i helgen.

Men först ska potatisarna bäras i källaren, bara vår Markku-poika hinner komma från sina egna göromål. Deras nya Scania har börjat med lite problem i torvtransporten, och så har han även egen ved som måste in innan vintern.

Nej, nu ska jag gå äta min höstgryta, som jag kockade ihop igår… så hormonerna var nog i snurr redan då, för det händer inte heller så ofta, att jag själv lagar mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *