Rupisia mutta fiiniä

Pottumaa on kutsunut tänhään, ja se oli oikheen hauskaaki. Suuret ja fiinit potut, eikä ollenkhaan monta hiirensyömiä, niinkun grannilla oli käynyt. Ostin semmosen “mus-stav”, putki joka pärisee, minkä pistethään maahan. Mikä on vaikuttanut toimivan. Mutta, miksi mie olen niin bohemin näköinen? Nå, vissiin siksi, kun olen…

Ja, päätinki mie kokkeila että pestä potut, että säilyisköhän ne rupiset paremmin niin, ettei mätäne kellarhiin? Nå, nyt ne on kuitenki kootu, ja olen mie viellä sen jälken ollut myös kellarissa, pistämässä laattoja uudeksi lattiaksi. Mamma halusi vähäsen fiinimpää sinne, missä hänellä myös on paljon saftia jag sylttiä. Nyt siellä on valkoinen lattia, joka tuoksuu Ajaxille!

Muuten näin vain, mie hääjyn kertoa että Pirkka tuotheet on jotaki, jopa paremmat kun originaalit! Muuten mie en ollenkhaan tykkää ICAn tai Konsumin omista tuotheista, mutta K-kaupassa on eri aate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *