Orena hål?

Nyss, precis nyss… så skakade hela vårt hus igen, från trossbotten till plåttak, men jag hoppas att murstocken förblev hel… och jag pratar om Northlands “misslyckade” sprängning!

De har i alla fall själv sagt, att det inte ska skaka här i Aareavaara, om inte spränghålen har vittrat sönder och runnit ihop till en rejäl dynamit… vilket det alltså måste ha gjort? Hm, det var länge sen sist, och jag trodde att de hade blivit mer försiktiga, men icket. Irriterande!

Nej, nu ska jag inte gräma mig över det, eller att pappa av misstag råkat tanka bensin i Kingen… för jag har ingen försäkring som täcker det hur som helst. Bara att bita ihop och gå jaga som planerat. Annars blir det inget kött till potatisarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *