Körde häxblandningen

Markku sade att jag ska tömma tanken, och sen fylla fullt med diesel, samt en liter olja dit, och sen låta bilen gå, om den startar… Hm, pappa sade att han slog av tändningen när bilen slutade dra till slut, så det var ju bara att hoppas. Men, hur jag än försökte, med hjälp av syrran och pappa, så gick det inte att slanga ur tanken. Suck, mina proppar brann efter ett par timmars försök, och bara några få liter, och när den visade halvtank, med ren bensin… så fyllde jag på med 40 liter diesel, 1 liter motorolja, och sen startade jag den på vinst och förlust… och hittills har häxblandingen gått på vinst! hela 100 km. Skönt, Kingen spinner som en katt igen, efter att ha skakat och hostat och harklat svartblå rök, och jag hoppas att den klarar sig nu när jag kommer att fylla på med ny diesel så fort den förbrukar av min häxblandning… och sen förstås byta filter och olja.

I övrigt känner jag mig verkligen egen, och dricker ett glas Vergelegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *