Äntligen tillbaka

Från att ha koncentrerat mig till 100% på gamla stenar och lantmäteriförrättningar, till Mark- och miljödomstolens sammanträde och syn här hemma, så är jag nu äntligen tillbaka i älgskogen. Det har dock inte blivit så mycket annat skördat där, än lite tranbär…

Funderat, det har jag däremot i massor. Och vad gäller motståndaren, så tyckte jag själv att han gjorde bort sig, typ med en grävmaskin i sandlådan. Men, alla har vi ju rätt att uttrycka oss, och lever i olika sanningar. Jag själv däremot, kommer att fortsätta att INTE handla på XL Bygg, eftersom han bar sådana kläder under dagen.

Vad jag tänker om mig själv då? Att jag är en sämre Sissi än Markku, och en sämre Sniper än pappa, men att jag är en bättre “både-ockare” och har dessutom fått ärva mammas snabbhet i hjärna och mun, trots pappas lugn.

Nej, nu måste jag ut och skörda potatis, jakten får vänta till eftermiddagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *