Händerna upp i luften

Bam, bam, bam … och jag är en vinnare… igen…

Lyssnar på radion och dess musik, lite sporadiskt, medan jag seglar i gamla blogginlägg, i brist på facebook – för den sidan startar inte alls. Märkligt!

Läste ett inlägg från 2009, och jag måste säga att mitt sätt att skriva då, inte alls är enkelt att förstå… inte ens för mig själv, innan jag hamnade tillbaka i tiden, och kunde sätta ihop 1+1 igen. Hm.

Och hm, hm. Markku är på galej, utan mej… och bara med en massa karlar, som har tystnadsplikt, d v s åkare och skogsfolk på tredagarsmässa med nöjen…

Om jag är orolig? Självklart. Men vad kan man göra? Det är ju bara att gå till sig själv. Vad skulle hända om Markku förbjöd mig att åka på konferenser, eller sura när jag är där? Det skulle inte hålla.

Frihet under ansvar, och det går när det känns sunt, och det inte hänger tävling eller hämnd i luften.

Jaha, och vad har jag gjort i dag då? Planerat nytt stängsel, men så kom jord- och traktorarbeten i vägen, så jag har justerat avloppsbrunnen och dess närområde som släppt in dagvatten, för att slå stängsel i morgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *