Stängsel, stängsel, stängsel

Nu har jag satt på två aggregat med el, och förbättrat markjorden, men ändå kommer en gammeltacka med litet följe ut. Hm, så det är m a o dags att öppna upp ännu en äng… Det går inte att tvinga dem att beta bättre, om de vet vad som väntar utanför. Hm, hm, och jag börjar bli lite less på att slå tillfälliga stolpar, som jag sen måste ta upp inför vintern. Men så är det, bara att prioritera.

Däremot gjorde jag en miss senast, i måndags när jag klivit upp i solskenet, för då skulle jag egentligen ha åkt in och jobbat! Hade planerat kvällspass, men det var ändrat till dag… så idag när jag vaknade, dubbelkollade jag listan igen, efter att t o m ha sovit dåligt för den skull! Så, nu är mina sovmornar förstörda för ett bra tag framöver, skulle jag tro. D v s att det blev ett litet trauma av det också, att missa jobbet, och nu kommer hjärnan fortsättningsvis varje morgon den vaknar att tänka “är jag verkligen ledig, eller måste jag åka in till jobbet?”.

Nej, nu ska jag njuta av mitt morgonkaffe i alla fall, innan det är dags att bege sig ut i den regntrista höststarten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *