Hektiska tider

Medan Markku timrade, slog jag fårstängsel, och sen for jag också dit, men ack så det tog emot. Kändes som en pina att börja rita första fasen. Men sen, när jag fick såga med motorsågen, då vaknade kroppen. Det är en märklig maskin det där, motorsågen. Hur stel och trött man än är, så kickar man igång, blir stark och smidig.

Men, hur stark jag än känner mig, så är mina handleder klena. Det märkte jag inte minst när vi skulle lyfta upp en lite större stock över huvud höjd, eller rättar sagt när vi skulle ta ner den, och jag var i nedre ändan. Aj, det kändes som att handledskotorna skulle lossna när tyngdlagen slog till. Men jag höll.

Jaha, och nu har vi badat bastu, smaskar godis, och stirrar tyst på varandra. Händer inte så mycket i våra liv, när vi inte arbetar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *