Hemska åskväder

Igår kom blixten in i huset precis innan det small, det sade bara nax bakom min nacke där jag satt i gungstolen mitt i rummet. Den här gången kom det inte från ytterväggen, utan från murstocksväggen, hm. Kände ingen spänning dock, som sist, däremot gick jag vakt ganska länge innan jag vågade mig i säng.

Nej, nu är det nya blixtar i väst, så jag måste skynda mig och dra ut sladdarna. Men ni kan ju läsa polisens facebook så länge.

http://sv-se.facebook.com/polisen.ostranorrbotten

Börja där, och så länkar ni er vidare. Och snart blir vi alltså en myndighet, Sverige, där Norrbotten blir ett polisområde under region Nord, med sätet i Umeå om jag uppfattat det rätt. Nej, nu måste jag dra ut sladdarna, så att datorn inte pajar igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *