81 87 07

Nej, jag är inte support någonting, utan det är nummer på de bilder jag har tänkt bifoga det här inlägget, så att jag kommer i håg dem…

Jag. Ja, nu har åskan påverkat mig starkt, inte bara det att jag fick stanna till och ta en taktikvila under färden för att orka hem, utan även i den djupaste tanken. Vem är jag?

Hörde på radion, i Päiväntiima, att svenskarna har blivit mindre kristna eller direkt troende, men däremot mer andliga, och fått en mer accepterande attityd mot andlighet. Och det är ju bra, att man accepterar även det man inte förstår ibland.

Så, summan av kardemumman, eller åskspänningarna i luften, blandat med radiovågor, gjorde att jag valde ut dessa bilder idag, av mig, i “Moderns, dotterns, och den heliga andes namn”, Mona.

Den första bilden är Markkus bild av mig, eller som han säger -“Kumpulan emäntä”. Den andra är dagens min till mitt tjänstekort. Och den tredje är fritt från min hjärna när jag kom hem!

Grrr, och vad är då fel i Black Beautys värld i dag då? Flax, flax, vargen får skicka ut örnögat på spanig… En spaning som tydligen syntes för vissa, eller i alla fall för Sevän Uuno, för han sade en gång vid lägerelden på ett rengärde -“Nog har jag sett hur du brukar flyga ut från vindsfönstret”… kanske att han typ kunde se min “sejd” fastän han bodde 20 km härifrån?

http://g3.spraakdata.gu.se/saob/show.phtml?filenr=1/236/122.html

En skröna? Folk får tro vad de vill. Det kallas väl folktro? Mitt namn har jag hur som helst inte tänkt byta, även om jag hört att det kan vara gratis. Amen.

= Livskraft

http://skalleper.com/sejdens-delar/

(men nej, jag ska inte på någon Gudinnekonferens, jag kör solo och håller på Gud)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *