Sååå relaxt!

En tropisk natt? 20,4 grader varmt än, och jag orkar inte vaka, så jag får höra i morgon om det blev det eller inte. Men en exotisk natt blev det i alla fall, för jag badade naken mitt i den sena höbärgningen!

Skönt var det. Vattnet kändes lika som luften i solnedgången, och högt ovanför mig hörde jag traktorn och balmaskinen arbeta i ett högt tempo. När man kommit så långt i processen, och kvällsdaggen också uteblev, då kan man nöjd slappna av för stunden.

Nästa steg är torrhö av resterna, men det tänker jag inte på nu. Det ska jag tänka på i morgon eftermiddag, för jag litar på vädret.

Däremot fick jag mig en tankeställare av bilden… hm, som en hälsning från andra sidan… lite läskigt! Men det kan det inte vara, så jag måste fundera medan jag sover, eller rättare sagt, jag litar på min hjärna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *