Jag försöker säga något

Men vad? Jag vet inte.

Det jag vet är att jag snabbt blev varm i kläderna på jobbet. Rutin. Inom två timmar hade jag summerat hela sommaren, och kände att jag är med på båten igen. Sen var det också dags för en utryckning innan lunch, en brand, som tur nog bara var rökutveckling.

När jag kom hem var det ännu så varmt att jag beslutade mig för att åka ut och fläkta med hojen, även om jag helt glömde bort att köpa en ny hjälm när jag var i Luleå… Hm, men skön kurvträning och inbromsning var det, trots knottakupunktur i pannan… Och i pausen kikade jag förbi stugan, där mamma vattnat blommor, och syrran badat i den 22 grader varma älven (men hon ville inte vara med på bild så lättklädd).

Pappa kom till viken från fisketuren, och i norr kastade Urban fluga vid udden, varpå jag hörde att Northland stängt linje 2. Hm, hm, det kanske är kris i alla fall… när solen går ner över gruvan … och jag läser Ekonomifakta 2014-29. Men, jag vill tro att det är ett påtryckningsspel – LKAB, eller så går det rakt av komplett till Kina med utlandsjobb för entreprenörerna?

Ledningen… där är det något, det stämmer inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *