Slutspurt

Det har varit ett härligt väder att ha semester tillsammans, och det blev allt annat än att timra som vi planerat in. Vi har målat, servat vedkapklyven, och Kingen som behövde bromsjustering samt nya däck. Markku har visat sin dolda sissi-sida när han sanerade rastvagnen från getingbon, och jag min dolda spanarsida… Sen körde vi till Luleå, där vi lämnade av syrrans pojk som skulle till Byske. En snabb shopping på Storheden, och Markku ville bli kvar på hotell när vi såg att det var hamnfestival – och så blev det ju!

Ett kul avslut på semestern, och idag har vi haft “talkoo” dag på Bygdegården. Riktigt skoj det med, med flitiga ideella krafter! Tyvärr tog jag inga bilder därifrån, så gårkvällens måne får bli ett fint avslut.


Yes, Tyskland gjorde mååål!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *