Vill inte sova

Det är så himla fint solsken där ute, att jag skulle ha lust att vara kvar, men jag blev trött. Och så är det jätte mycket mygg också, att det inte bara går att vara stilla där ute och njuta av solen. En tid som man borde fånga bättre, för snart är den passé.

Idag har Markku dragit ut, och jag fört in… d v s att jag har städat hans byggvirke. Fick hjälp med magasinet i ladugården, och nu är där en ny dörr, ett fönster, och även bottengrus till nytt golv. Har inte bestämt mig än vad det blir för golv. Velar fram och tillbaka mellan plank och betong, och under tiden har jag strukit ut resterna av grushögen på gården.

Ja, och det blev Lohimarkkinat i alla fall, och på Pub 65 åt jag en jättegod pepparbiff med vitlök på klyftpotatisen. Lite bilder i övrigt också därifrån, och från gården här hemma.

Juni som tar slut i kväll…. snyft vad tiden går! (måste fota slutresultatet också, hm, men funderar, att varför blir bilderna så små nu?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *