Hungrig

Det har inte hänt så mycket på min front, har pulat med fyrhjulingen, krattat gårdagens grus, talerat runt, och lyft en båt med syrran och hennes exman. Jo, och så har jag ju pratat med min barndomsvän från Stockholm, hon hjälper sin pappa med hundens försäkring. Men det var inte säkert att hon kunde komma hem till Pajala Marknad, en hemvändarhelg, då de flesta kommer hem en sväng.

Fåren, de har slutat springa hem titt som tätt, men de söker sig till all trygghet de kan få… Även till min Grizzly, som de kanske tror att jag kör lika snabbt och smidigt som renskötarna? Nej, men fåren vill ha ett hörn att samlas kring vid hot, så att de inte kan attackeras från alla håll, typ ryggen fri, i stjälken, med ett försvar i blomform.

Ja, det är hungern som tvingar dem att vara modig, och hungern tvingar mig nu att gå äta. (och precis gick strömmen… så det blev nödprovianten chips)

— Och i kväll hörde jag att kusinen och hennes familj bara var 30 minuter från det hemska blixtnedslaget i Iron Maiden området… Usch så läskigt!
http://gaffa.se/nyhet/85491

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *