Tidsoptimistens motgångar

Hm, det blev så sent att jag inte ides hoppa in i traktorn i kväll, utan gör det i morgon i stället. Däremot startade jag fyrhjulingen, för att köra undan lite grenar från det jag stamkvistat, och det gick bra till en början, men sen tog batteriet slut mitt i allt!

Märkligt, märkte att fläkten inte gick, och att insprutningen var klen, och sen var den helt död. Hm, hm, tänkte jag, att här är jag ute i terrängen, och ingen Markku hemma. Så, det var bara att ta fram verktygspåsen, som faktiskt råkade ligga över batteriet… och ta lös kablarna. Med instruktionsboken som skydd, vågade jag sen lyfta upp batteriet, och bära hem det för laddning.

Gillar inte alls elström eller batterier, men man är ju tvungen att övervinna sina obehagskänslor om man måste. Och fyrhjulingsbatteriet är faktiskt det batteri jag helst handskas med. Sen skoter och bil, sist mc, för den ligger så tajt mot ramen, och så traktorns stora förstås.

Så, med facit i hand, så blev det inte så mycket gjort i kväll. Men vad gör det, för jag har ju semester! Mmm, och nu sprättade jag upp en Fagerhultare, och ska trycka i mig lite överbliven chips. Och tänka… att nu saknar jag lite socialt liv mitt i allt! Tur att det snart är Pajala Marknad.

Jo, och en märklig kropp på att återhämta sig har jag också, känner bara lite i magmusklerna idag. Inget i armar eller handleder, så då kan jag ju gå in på facebook och vara lite social…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *