Nej, det är inte djävulen…

Det är bara det lilla bagglammet med horn… blåögd och söt!

Här ser man hornen lite bättre, och hur fåren lever och mår i midnattsolen, då jag var så trött att jag inte orkade skriva (och ser nu att jag borde tvätta fönster…).

Har städat i ladugården hela gårdagen, och tömt ett förråd där jag ska byta golv. Fuktskadat, p g a tidigare års övertro till dränering intill väggen… med följden att vattnet från gården och taket for in under bygget i stället… men inte längre – för nu är här vattendelat, avancerat sådant enligt mig själv (ja, jag är nöjd med mitt öga för lutningar), och ränna från taket.

Jaha, och då har det redan blivit tisdag, så då blir det att föra grejerna på släpet till återvinningen. Bäst att sätta fart, så att jag inte missar tiden igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *