Dag 2 – utomlands

Snabba kast, från vardag till rest. Och nu är jag på väg utomlands (till Finland 🙂 för att på hemvägen hämta en sista höboll. Bilen och släpet är lagom skitiga också för den leriga vägen… så tur att jag inte hunnit tvätta dem än.

Glömde att nämna mitt största projekt igår, som jag planerat för den här veckan, och det är att röja en plantering… hm, jag börjar tro att jag är en tidsoptimist… För samtidigt planerar jag att tömma foderförrådet, slå upp en vägg, och byta golv där inne. Ja, det är mycket nu!

Hur mycket blir det inte sen när jag blir pensionär!? 😉

Nej, nu måste jag sätta fart – hopp in i bilen! Så att jag kanske hinner runt innan regnet… Semestern har startat med ett evigt regnande, och hiskeligt mycket mygg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *