Nej, inte alltid

Bara när jag blir kränkt. Och de gånger jag inte exploderar, då blir jag i stället långsint. Det har jag kommit fram till som tillägg till det jag skrev igår, medan jag har tagit en lång sovmorgon efter sexutfordringen.

Solen skiner, och jag har sovit bort halva dagen… hm, men så går det när man inte får ha vilodag efter nattpasen. Skönt i alla fall att vara i kapp nu, och få traktorn helt i ordning. Det var en del som inte hade kommit, och den ska på plats idag.

Sen väntar jordbruksarbete… men först frukost.

Nej, jag har inte vaknat precis, jag har ju faktiskt varit ute och räddat ett till nyfött lamm, och sen har jag även svarat lillchefen att jag inte vill bli störd på mina lediga dagar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *