Kilat och kedja

“Naisen logikalla pantu” sade Markku till pappa, när han kom och inspekterade våra förehavanden med frontlastaren igår. Ja, och den kom på plats utan att göra några skador, skönt!


Bestämde mig för att använda domkraft i stället för hydrauliken, och sen kilade jag fast skopan, och drog även en stoppkedja framtill. Lite påk och bök, springandes mellan domkrafternas matematiska vinklar – sen var den som sagt på plats!

Men, efter det hade vi lite problem att få igång hydrauliken, den var nämligen helt död. Till slut ville Markku öppna returfästet för att se om det uppstår något tryck ens, och det gjorde det efter en stund, så troligen en luftficka trodde Bengt.

Sen satte vi i batteriet på min HD, och jag fick mig en skön tripp – Aaah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *