Faktiskt

Faktiskt, är det ord som faktiskt stör mig mest just nu… eftersom alla verkar säga det titt som tätt, både i TV och i radio. Hm, vad är det de vill förstärka? Eller vill de göra något viktigare än det är? Ett betoningsord som gör att man lyssnar lite extra, men, när det används upprepat blir det mest ett ticks.

Nå, nu ska jag sluta irritera mig på småsaker. Större saker att irritera sig på, är den hispighet som råder inom Polismyndigheten just nu, när alla chefer måste söka om sina tjänster. Känns som att jag har kommit att bli ett skotthål, eftersom jag ännu inte har gått med i facket.

Idag på eftermiddaggen inträdde dock en ny känsla… hm, hm, som att det är jag som ska stå som den som avgjorde vem som blev chef i Östra Norrbotten? Jag tackade hur som helst nej.

Ryssland vann, och det har varit ovanligt tyst om det över allt. Att Sverige tog brons, och Finland silver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *