Julma katse

Det sade Markku om en karl, och jag undrar om jag har?

Detta övade jag under pausen, på en underbart trevlig allmänningsmedlemsfest! Fint dukat, högklassig underhållning, bl a med en persolig videolänk-hälsning från självaste guld-Kalla, och väldigt trevligt sällskap i vårt bord. Sen uppträdde Raj Raj, och de flesta av dem blev kvar för att spela med Ola F, som agerade dansbandstrubadur, likt en riktigt nostalgisk upcomingman!

Glada miner hela kvällen, och på slutet blev jag uppbjuden av en advokat, varpå det klassiska man-kvinna spelet utspelade sig, medan Markku besökte baren. Först helt tyst i takt, men sen råkade jag ta ett snedsteg och spände alla muskler, för att typ be om ursäkt “hur känns det att dansa med en skogshuggare?”. “Inte vet jag, men jag dansar med en polis” svarade han, och tyckte att jag hade lyckats behålla min kvinnlighet trots yrket… Hm, igenkänd igen, tänkte jag sen, och så hamnade vi en verbal maktkamp om kön, som slutade oavgjort bedömer jag. Så , inte mer med det, ,men sen var det dags att åka hem, och mamma rattade Kingen, som syrran hade rattat oss dit med.

Och själv har jag rattat till Rovaniemi en sväng, varit på mässa, varrfö jag är trött. Jo.

(Nej, det var ingen allmän sammankomst, fastän det var allmänningsfest – dörrarna var bevisligen låsta, jag kollade det 😉

http://polisen.se/Norrbotten/Service/Tillstand/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *