Jag är kärn kraft

Ja, nu har jag fått en ny identitet från Tingsrätten i Umeå. Istället för att skicka e-post till batongflickan, så hade de försökt skicka det till atomflickan – och fram kom det! 😉

Däremot har jag länge funderat över en sak, och den saken jag funderat på gäller tjänstemän. Att kan det vara så att jag blir tjänstemännens skräck på något sätt? För först är alla nya kontakter så himla trevliga och hjälpsamma, för att jag sen får höra att “locket är på” i mina ärenden, på ett ångerfullt sätt. I alla fall när det gäller Lantmäteriet.

Det känns nästan som att jag är stämplad att handläggas av en specialenhet, som går över myndighetsgränser… och i deras väg faller höga tjänstemän från sina stolar om de är för snabba med beslut t ex… och, tänk om det är jag som har storhetsvansinne?

Måste nästan fråga Markku, sabotagejägarsoldaten. Men, innan jag gör det, drar jag några exempel.

Höjdarläkarna Stenmannin Annika och Roseniuksen Staffani var först ut att försvinna, när avdelningen friskförklarat mig 2008. Sist ut nu, verkar den erfarne domaren Leijonin Heléeni från Mark- och miljödomstolen vara. För i fredags när hon skulle ta ett beslut, så blev hon plötsligt sjuk under förmiddagen, men skulle enlig kollegan vara tillbaka lite senare. Men idag när jag sökte henne, så var hon borta “tillsvidare”… Va´? frågade jag damen i växeln, och undrade om hon Leijon fått sparken… och svaret blev, förvånande nog: “Ja, det är många som är borta nu”.

Men, det där får jag ännu ta med en nypa salt, för det kan vara min dialekt som inte förstås söderut, eftersom batongflickan också blev atomflickan… Eller, är det dom som har kärnkrafts-skräck i sitt undermedvetna? Och därför har Leijon kanske lämnat området som inte säger nej.

http://www.landetsfria.se/artikel/114284

Och apropå media, så hörde jag att Norrbottens Radio P4 ska få en ny chef, och när han intervjuades hörde jag att han tyckte att det var roooligt och poängterade organisatiooon. M a o, spännande att se vilka större ändringar han tänker göra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *