Men ooo

Oooo, det var länge sen jag satt uppe i min soffa när spöktimman faller… med ryggen mot norr, men med 0 koll. Har suttit och surfat på fejan, lagt in lite musik och så. Innan det pratade jag med Markku, och före det körde jag lite virke igen, som brukligt när det är melodifestival.

Känner mig inte trött, kanske för att jag drack kaffe lite väl sent. Men, jag längtar ändå i min säng. Jag älskar sängen. Det är så skönt att krypa in mellan lakan och täcke, på en lagom hårdmjuk madrass, under ett varmt och fluffigt täcke. Och sen känner man hur nacken vilar mot den halvhöga fasta kudden. Mmm, och då behöver man bara blunda, och tänka på ingenting, så blir det vitt – och snark, jag sover tills klockan ringer!

Härligt, nu längtar jag i säng. God natt! (Nej, det blev inga spökerier i kväll, men vem vet vad jag har att berätta i morgon…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *