Bångit värre

I stället för att gräma mig över orättvisor, så brukar jag stånka bort min irritation med lite fysisk aktivitet. Som i kväll, när jag lastade lite virke som ännu låg kvar, medan jag lyssnade på melodifestivalen, och gladdes åt solen som sken långt borta bakom träden. En vacker kväll, och det är ännu ljust, från norr.

Och det här var tydligen Markkus favorit i kväll http://www.youtube.com/watch?v=BeAjJ23eRE0

Skönt också att han “stod på min sida”, och tyckte att det var märkligt av lillchefen att dyka upp sådär oanmält och ta upp en massa gamla saker samlat sådär på en gång. Vilket fick mig att fundera… att kan det ha att göra med att jag ska till Kalix i morgon?

Bäst att gå lägga mig, så att jag är utvilad i morgon, för man vet ju aldrig vad som händer där…

(Poliser är tydligen sadomasochister om man får se till omslagsbilden… d v s Fru Justitia med ena tutten framme, beredd att prygla…

http://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Rapporter-utredningar/01%20Polisen%20nationellt/Ovriga%20rapporter-utredningar/Inspektioner-tillsyns%20rapporter/2012/Rapport_Disciplin_120619_tryckf.pdf

Och riktlinjerna för disciplinärenden (finns bara i vårt interna nät) har RPS kommit ut med den 9 april i år – så det är helt färskt med “korrigeringssamtal”, och kanske inte så konstigt att det blev lite galet? )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *