Inga bilder…

Nej, jag hittar inte sladden. Hm, vart har jag slarvat den? Nå, inte har jag haft tid att leta heller, för solen har gassat på när jag klivit upp – jobbat natt – och snabbt ut!

Har åkt skidor igår och idag, och det är inte bara Tornedalen som är avlångt, utan även Aareavaara by! I mitt norra skifte gick det hur bra som helst att skejta runt på skaren, men inte i det södra. Där fick jag ta av mig skidorna titt som tätt, för att gå på mossa, d v s att snön var borta där!

Det går liksom en zon-gräns där mellan Aareavaara och Kaunisvaara, och den är ganska så markant. Visst, sen spelar även norr- eller söderläge roll, och här hos mig är det ju norr, därav full snöbeklädnad på ängarna än.

Provat även vedklyven från Kina, och fick tips från Youtube hur göra det bättre med tanke på att den inte trycker i botten…

http://www.youtube.com/watch?v=jle0nLlt8xE


hm, min är gul, medan den här grå verkar vara en testvinnare!


http://www.youtube.com/watch?v=WVTtIfP6YP0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *