Med lodjuret mot himlen

Stegrade pappas gamla Lynx, med nyare motor, över ett dike, och blev mäkta förvånad hur rivigt den drog lasset! Lånade hans, eftersom jag redan backat in min egen i ladan.

Fint före, och det går att åka skidor på skaren än, något jag kanske ska prova i morgon. Idag har jag bytt däck i mammas bil, så nu hänger inte det över mig i alla fall.

Sen har jag även dragit hem vedkärran, eller hökärran med ved, om jag ska vara korrekt. Och det gick bra, nu när jag bytt alla 4 däck, pardäck, där varje däck bär drygt 800 kg. De tål 5 kg tryck, och jag hade tur nog i alla fall 4,5 kg – för det degade ändå direkt i traktorsätet när jag körde fortare än 1:ans växel – tydligen tungt! (sade Markku)

En händelserik helg, där några bilder kommer senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *