Vikingen och jag, allena

Pappa har opererat ögat, och Markku jobbar, så helt själv har jag fällt mina björkar idag. En dag som började med att rengöra sågen, sen besökte jag mammas nydesignade utedass, innan jag satte igång.

Det jobbiga är inte att såga, utan det att lasta, och lasta av! Första lasset blev lite mindre, för att känna av spåret, och planera en liten grundhög. Det andra lasset blev genast lite större, och jag fick köra försiktigt eftersom timmerkälken knakade oroväckande…

Nya tag i morgon! Och det är lika att göra bort det, för jag tror att Markku dessutom “surar” lite, eftersom jag för ett par veckor sedan kallade honom för rejält knapsu, då han strök lakan i flera timmar, fastän solen sken ute! (då när vi till slut i alla fall körde lite skoter i Pello)

Nå, vissa saker ska man inte prata ut om, det blir bara värre. Jag står för det jag tycker, samtidigt som jag tycker om han. Och det blir säkert bra, för här stryks det inga lakan till Påsk, och även mamma saknar hit sin “svärmorsdröm”! 🙂

Hm, och jag har valt en “mamma look a like”? Inte konstigt att han är pedant….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *