Men Herre Gud…

Vad trodde reportern att ministern skulle svara???

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=98

Hon var säkert i Boden just därför, men p g a sekretess, för rikets säkerhet, så gav hon just ett mycket bra allmänsvar!

Det är ungefär som jag, som kan verka helt dum och bakom flötet, om någon nämner att den och den har åkt fast för det och det. För mig kan det vara flera veckor gamla “nyheter” som förs fram, men jag kan ju inte bekräfta att jag visste det redan. För då skulle följdfrågan bli – hur visste du det?

Jaha, då har jag ätit, och ska dricka lite kaffe innan jag far ut igen. Vattnet flödar, sådan blida har det blivit. Men traktorn tar sig fram som en stridsvagn. Och nu blir det Vikingens tur att leka u-båt? Frågetecknet är där, för man vet aldrig hur skotern beter sig i olika fören – det måste man prova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *