Akta sig för gamla spår!

Föret var riktigt u-båtsbra, även om det gick tungt, och man gjorde bäst i att hålla sig borta från gamla spår… det visste jag, men när jag på slutet skulle göra ett spår ner till isen från stugan, så tvekade jag i den branta älvbrinken, och valde fel… jag valde det gamla spåret, varpå Vikingen dök “under” det och sögs fast – och jag fick skotta snö t o m under huven!

Lite jobbigt med den blöta klistersnön, och ännu jobbigare blev det när jag kom hem – för då var det bara att gå upp på ladugårdstaket igen och trampa. Hörde att det knakade av några skruvar till… hm, jag borde nog ha satt två rader stopp.

Hur det går med mitt björkfällande? “Skotningsvägen” är nu trampad, men jag har ännu inte “skördat” något.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *