Svetten dryper

Och värst var att trampa snö uppe på ladugårdstaket… pulsen gick upp från 50 till 180 på bara några tramp, och jag fick stanna upp titt som tätt, för att inte bli lika röd som när jag spelade basket i 7:an.

Har tvättat igenom bilarna på gården, och blev positivt överraskad av Turtles nya shampoo som jag köpte på Shell igår http://www.hallmiba.se/Products/Product.aspx?id=10911 , och även deras avfettning var bra till fälgarna.

“Mona, ruoka jähtyy!” ropade mamma nerifrån, så nu måste jag gå äta.

Mmm, det var gott med rotmos och leverbiffar. Smaskens med efterätt också. Fick även den överblivna maten till ett lunchfat i morgon. Perfekt! Då kan jag äta Thai-mat nr 3, som blev kvar från igår, till kvällsmyset.

Den rätten, eller snarare kryddan i den rätten, räddade min kväll igår. Hade ju huvudvärk, och kände mig ganska slut också, men när jag åt av panang-kurryn, så kickade hjärnan igång och jag kunde jobba. http://en.wikipedia.org/wiki/Phanaeng_curry

Jaha, och varför jag trampade snö uppe på taket? Jo, för att snörasskydden var på väg att komma ner… hörde att några skruvar small av, och det har tidigare hjälpt att trampa fast den blöta snön i plåttaket. Ett tak med så svag lutning, att regnet på sommaren vill leta sig ner i skarvarna, i stället för att komma ner till rännan.

Nu ska jag svettas lite till, för det blir att åka lite skogsskidor. De vanliga bär inte längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *