En positiv överraskning!

Kingen har automatisk diffspärr! Blev varse om det, när jag körde på min slungade skogsbilväg som slog igenom, och bilen gick på tvären som en ubåt. Lågväxeln i, och ett jädra “hackande” – tur nog det, för annars hade jag fått knalla hem…

Just detta är nackdelen när man håller uppe gårdar och vägar med slunga, att det blir så mycket packad snö under den fina och släta ytan, som på våren blir tjockt och mjukt. Sen när man ska slunga bort det, då flyger även gårdsgruset. Hm.

Suck vad tråkigt det är med slask! T o m skogsskidorna slog igenom på sina ställen. Men bra träning var det att plumsa, och mycket snö är det kvar, så förhoppningsvis blir det en massa fina skarmornar än.

Nu i säng.

http://www.youtube.com/watch?v=p4QqMKe3rwY&list=AL94UKMTqg-9CB-lr-bPA_nrB-AW5RlrYV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *