Deprimerande!

Påsken har inte ens börjat, och redan tog vi en skoterfylla med Kalixkollegan. Nästan så att det kändes som att vara med i filmen Jägarna. Usch!

Huvudvärk hela dagen, groggy som vanligt efter sömnstörningen, och pissur på det dåliga vädret och slaskföret. Allt är åt helvete! smileysmileysmiley

Min kropp och själ tål inte så mycket rutinstörningar, och jag höll på att bli tokig igår på lillchefen, eller “piccolo-bossen” som Irmeli kallade dem, eftersom befälet varken tog fika eller pisspauser, bara körde på. Ett tempo som en Pajalatant som jag inte är van vid sedan 1994.

Ja, ja, det är väl bara att stå ut en natt till, och sen bli sin egen chef. Nästa vecka ska jag nämligen börja gallra lite björk till försäljning, hade jag tänkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *