Min blogg – ett aprilskämt?

Här har jag i flera daga försökt att skapa en ny kategori “April-Juni 2014” – men jag kommer inte in i kontrollpanelen! “Hyresvärden” har tydligen bytt system, och min it-försäljare kanske står som huvudgäst i stället för mig, eftersom mina e-postadresser inte duger? Nu vill de att jag ska skicka in en kopia på mitt pass för att få nya adm-lösenord!

Märkligt, och märkligt också att både Tage och Merja-Lisa hade försvunnit från hela facebook! Vad är det som händer med IT-världen? Har den blivit för “på”? Ungefär som ett samhällsknark som skadar, men användarna vill ha mer och mer! Vissa kan hoppa av, andra inte.

Och nu ska jag ta mig en riktigt funderare…

(och medan jag väntar på it-hjälpen av princip, så får ni analysera mina bilder från under tiden… där ni borde komma fram till en sensmoral, eller flera, och åtminstone en affärsidé av det bollskyddande fårgnagandet!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *