Och mer… mer… skidor!

I kvälll har jag åkt uppför med mina klassiska, för att testa fästet och glidet jag lade på, och det blev perfekt! Kunde knalla uppför till trädgränsen, och nedför var jag tvungen att ploga…

Tidigare idag skejtade jag runt hela Ylläs med syrran, utan att hon lämnade mig – för mina Fischer var helt Gudomliga med röd Start flour! Vilket var min räddning, när jag började känna mig lite krasslig i halsen och fick sätta på dubbla mössor över vägen till Ylläsjärvibacken.

Igår åkte jag och Markku 25 km, och då hade jag för mycket kläder, så att jag svettades när jag åkte i samma tempo som Markku uppför, och sen frös jag när vi stannade till – och där jag upptäckte jag att vi glömt att ta med pengar! Men, ingen fara, kvinnan på Kotamaja gav oss över 300 kr på krita för fika, med ett inbetalningskort, utan att ta våra namn…

Det är Ylläs det!

Även med fotvård, dans och trevligt sällskap i en supermysig stuga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *