Snöfiguren

Egentligen borde jag ju nu öppna möjligheten till att kommentera, och fråga vad det är för djur jag ser genom mitt fönster?

Men eftersom jag inte orkar ta ansvaret att gå igenom alla drygt 2600 inlägg och bevaka innehållet i kommentarerna, helst inte nu när solen skiner, så gör jag inte det.

Ett tunt täcke nysnö har lagt sig, och täcker tacksamt över Northlands svarta damm. Och sprängningarna, de verkar numer irritera även andra bybor än mig. Så jag undrar, hur ska de reagera när Snell börjar spränga uppe på själva berget? Bara 2 km bort. Till gruvan är det ju ändå fem…

Och från fem, så ska jag hoppa till Keml… hm, tänkte på Ryssland, men hamnade här http://www.kemi.se/ … ett nytt försök… ja, jag glömde ju r:et… och från r hoppar jag direkt till x…

Gruvan, den gör så att övergång X är ett lönlöst försökt för Putin att försöka erövra Sveas rike med stridsvagn i alla fall. Men vad gäller flyganfall, så är det ett enkelt riktmärke för nattliga aktiviteter från helikopterjägarna i Alakrutti, och det behövs inte så många soldater för att inledningsvis slå ut alla viktiga samhällsfunktioner här uppe… http://www.svd.se/nyheter/utrikes/ny-rysk-militarbas-nara-finland_3338172.svd … hm, inte konstigt att svågern kände oro.

Nej, nu ska jag sluta måla fan på väggen, och gå ut till min snöfigur! (ett idisslande får?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *