Gruvan by night

Smaskar romerska bågar till ett glas gott rött, och Markku han snarkar på soffan. Han har jobbat idag, och så har egentligen också jag, för jag drog igång motorsågen och hämtade hem snöbrott till fåren. Men jag är oförskämt pigg!

Kanske beror det på rivet från en Ski Doo Summit som jag provade i kväll? Vi passade varandra som handen i handsken! Körde en sväng och kollade gruvans beslysning från samma ställe som sist.

Vätskekylda skotrar, när det är hårt före, kräver lite extra. Och för att inte gå varm på led i tät skog, så fick vi tipset att skotta lite snö på dess ram bakom sisten (kylvätskeslingorna går där). Så det var ju tur att Markku fick kontakt med sin Sonera 3G torts att Telias 2G låg i ryggen… ja, och det är riktig skare på vissa ställen!

Men sen körde jag hem, och då var det inga problem med det… kyla… eftersom jag har lite svårt att hålla mig från gasen. Dock märkte jag att Vikingen nog blev lite putt av det, för varför annars lyser hans ögon så röda där inne i båthuset?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *