Gissa vad jag gör?

Sitter på huset och gör de stora behoven, och IKEA-plattan funkar bra även här. Tyget med kulorna i, känns len och sval mot låren, och den hårda plattan känns trygg för dator och mus. Men kaffet fick jag inte med mig, så nu måste jag snabbt tillbaka till gungstolen! (och man får inte sitta för länge, för då kan man få hemorrojder har jag hört)

Tillbaks till gungstolen, upptäcker jag att jag har suttit alldelsens för länge här, för kaffebryggaren har hunnit slå av. Den automatiska avstängningen är lite väl snål med tiden tycker jag, för vem hinner avnjuta sitt morgonkaffe på 40 minuter?

Morgonen är den bäst tiden på dagen, även om jag idag borde ha sovit lite längre. Men det gick ju inte, för när jag vaknade till och slog upp ögonen, så var det soligt ute. En sol som nu dock har försvunnit, och vädret påminner om ett typiskt aprilväder. Hastiga oförutsedda snöfall mitt i allt, som i natt.

Men vägen hem, den var perfekt, och faktiskt tvärtom mot vad plogningen brukar, den var bäst från gruvan och hem, inte från gruvan mot Pajala. Däremot hade vägskälet ett litet staket med snöklumpar, som jag fick ta åt sidan innan jag lät min låga Saab styra ner.

Idag ska jag försöka ta lite bilder, även om det är mulet. Såg igår på facebook, att jag fastnar mest för bilder. Men, jag tycker att det är lite jobbigt att tanka ner dem hit, så därför är jag själv lite dåligt på det. Bekväm, och tänker även som så, att romanböcker har ju inte heller bilder.

Hm, är facebook en serietidning?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *