Den 4:e dagen…

Den har inte kommit än. Och jag får se om den kommer idag…

Nej, direkt Markku har åkt, och jag vet att han inte kommer på några dagar, då avtar all städaktivitet. Så det verkar som att jag “städar” av respekt för honom?

Ingen respekt för mig själv? Jo, men jag trivs även om det är lite stökigt, det är liksom “lugnare och tryggare” då. Och det vet jag kommer från ett barndomstrauma, för min mamman har varit lite väl pedant tycker jag, att hon förstört det mysiga lugnet i hemmet med sitt städande. Med all respekt för det rena och fina.

Städa, det måste man. Men det beror på HUR man städar, och när. Egentligen behöver man inte lära sig så mycket annat än naturens gång. Vinden, den dammar, regnet det vaskar, och Moder Jord sköter bort skiten. Så, därför vet vi varför det alltid har varit kvinnan som städat.

Ja, just det. Jag har ALDRIG sett min pappa städa!

Barn (även om man nu är 45 år) blir som de växer upp, och vilken av föräldrarna den mest identifierar sig med. Så, nu var det klarlagt, och från min freudianska analys, ska jag gå till en annan, och hoppa direkt till slutsatsen.

Jag anser att jag nu har ganska god inblick i “gemenemanmyndigheterna”, och ser att HA har gjort det svenska myndighetssamhället “ruttet” för gemeneman. Rädslan för repressalier från HA har lett till att tjänstemän och verksamheter kan agera i det dolda, utan rättsäker prövning och personligt ansvar.

Så HA, kan ni lägga av? Ni smittar av er “outlaw” på Fru Justitia. Vad händer om hon släpper sitt svärd eller vågskålen för att lyfta sin ögonbindel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *