Fin bana, snö, sol och smällar!

Skejtingen gick perfekt idag, om än jag var tvungen att stanna till flera gånger, så att andingen hann med. Efter gårkvällens sladdning hade det fallit lite mer snö, och den var kall ännu på dagen trots plusgrader, så det var helt underbart att svischa fram på det släta underlaget. Också kul att se att några andra varit och åkt skidor idag, inte bara jag.

Nu har städrebellen i mig sagt att okej, vi kan städa… så jag har burit tvätt i maskinen, ut med mattorna och piskat dem, och nu tänkte jag börja dammvippa – med andningsmasken på förstås!

Men först ska jag segla lite på nätet, för att se vad jag missade höra om Northland.

http://www.di.se/artiklar/2014/2/28/resultatet-rasar-for-northland-resources/

Ahaaa, så det var därför de laddade en så ilsken smäll idag, att pappa kom chockad ut ur huset, och jag som var ute och hörde smällen blev nästan döv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *