Solig och fin dag!

Här har jag suttit i sängen och utfört mina sekreteraruppdrag, men nu måste jag avbryta och gå ut – för där skiner solen för fullt, härligt! Mindre härligt är att det droppar från taket, d v s blida, för det kanske förstör spåret jag drog igår? Träden står nämligen så tätt, att snön rasar rakt ner på spåret.

Hm, men samtidigt är det bra att snön faller ner, för jag upptäckte igår att det kan vara en säkerhetsrisk med snötyngda träd. En tall intill spåret hade nämligen knäckts av medan jag var på mötet, d v s mellan mitt spårdragande och mitt skidåkande. Den hade likväl kunnat trilla mig i nacken…

Alltså, ni som ska åka skidor här på spåret, som jag nu har dragit, gör det på egen risk! Tiderna då aktivietsföreningen i byn var med i Riksidrottsförbundet är förbi, och spåret dras numer helt och hållet av de som vill åka, på egen risk. Och rekommenderad riktning är motsols! (ni som bor i nedre änden av byn, kan gå upp strax söder om busskuren, vid kraftledningen, men bäst uppfart finns från Bygdegårdens parkering).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *