Prutprutprutprut ånga

Kaffet, aromakaffet, håller på att bli färdigt, och jag är len som silke efter en skön sovmorgon. Sitter här i min gungstol, och ska föra datorn på laddning, då batteriet är slut efter gårkvällens sängsurfande.

Idag ska fåren ha en ny höboll, jag ska åka skidor, men jag ska inte städa, möjligen tvätta. Sen blir det att jobba igen, med en kollega som är bra att ha och göra med, fastän han håller på med personlig utveckling…

Så ser min dag ut. Men först ska jag prova Wasas nya surdegsrågbröd, och analysera min dröm. En mardröm, som jag först trodde ha med tjänsten att göra, men nu när jag vaknat ordentligt, så känner jag att den stämde perfekt på Criminal Minds.

Filmeffekter kan ha stark inverkan på hjärnan, så jag är lite orolig över alla ungdomar, som inte bara ser på kontrollerad TV, utan även datorspel och youtubefilmer mm. Men, människan är som haren och andra djur, de anpassar sig.

Hararna gjorde förr små hå i mina höbalar, nu river de nästan upp en hel sida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *