Jobbets baksida

Polisjobbets baksida, det är dödsfall. Ibland är det självmord, ibland olyckor, ibland sjukdom, och tur nog sällan brott. Men det är alltid lika tragiskt, att konfornteras med dödens spår. Respekt, det är det ord som ligger närmast tillhands.

Jobb, det snurrar av jobb i mitt huvud, när jag försöker blunda och komma på något annat att skriva om. Hm, jag får backa bandet… och då ser jag bar asfalt – det har väl aldrig tidigare hänt i mitten på februari? Det må vara saltat för gruvtrafiken, men det kändes ändå ovant. Och det var positivt att nästa alla gropar var fyllda och utslätade.

Nej, nu ska jag ta och ringa till Markku och säga god natt. Jag hoppas att han har täckning där ute i ödemarkerna. God natt!

(och ska försöka sova med återupplevda välbehagsrysningar i stället)

http://www.youtube.com/watch?v=GZZRvhFeOpM&feature=share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *