Trådlöst skrivande

Om den röda tråden fattas, blir man bara förvirrad, och förvirrad blev jag när jag började installera min nya HP-skrivare som jag fått i presenta av Markku. Men efter ett tag kom jag in i instruktionerna, och den började funka perfekt, trådlöst!

Igår justerade vi kraftuttagskopplingsvajern, genom att Markku böjde tillbaka plattjärnet som gett vika eller fått sig en smäll. Mitt i allt lagade han även dörrvajern, och tog hela dörren under armen och knallade iväg till Stig och hans MIG, som svetsade den spruckna stången. “Extempore” säger man i Finland.

Det är roligt med kontraster, att pappa funderar (tänker efter och påtalar), Mona “tallerar” (pysslar runt med helt annat än det man ska), och Markku agerar (får det gjort). Så, nu ska traktorn funka, men det blev alltså städat i garaget också!

Idag ska jag höra vad mer pappa har funderat, och medan Markku går inför det, så passar jag förhoppningsvis på att göra bort något annat väsentligt som är ogjort…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *